GREENTEAM Iparfejlesztő és Kereskedelmi Kft. - Kiegészítők és alkatrészek

Élzárógép rongykorong

A Riepe rongy polírozó korongok rendkívül ellenálló, tartós szövetből készülnek, 2 x 14 réteg felépítésben. Ennek eredményeként elkerülhető a korongok szétterülése munka közben.
Az LP163/93 tisztítószerrel kombinálva az él sugarát úgy polírozzák, hogy annak fénye megegyezzen a felületével. A polírkorongok korongok élettartamát az LP163/93 tisztítószer jelentősen megnöveli.

Elérhető méretek:

Külső átmérő (mm) 120 / 150 / 160 / 190
Szélesség (mm) 11 / 20 / 25 / 27
Furatátmérő (mm) 11 / 19(Hex.) / 40 / 50 / 55

Letöltések, linkek

Élzárógép lamellás korong

A szövet/szizál lamellás polírkorongok műanyag öntött maggal készülnek. A lamellák aránya 3:1 szövet/szizál. A szövetlamella a korábban felvitt LP163/93 tisztítószer eltávolítására szolgál. A szizál az élszalag polírozására szolgál.
Minden típusú hőre lágyuló élanyag megmunkálására alkalmasak. Tartósságuk és élettartamuk jelentősen meghaladja a rongykorongokét.

Elérhető méretek:

Külső méret (mm) 120 / 160 / 190
Szélesség (mm) 20 / 25
Furatátmérő (mm) 11 / 19 (Hex.) / 40 / 50 / 55

 

Letöltések, linkek

LUBE PEN

Az élzáró gépek bevezető ütközőjének feladata a munkadarab megfelelő pozícionálása a szállítószalagon. Ebben a folyamatban a vezetővonalzót kenőanyaggal nedvesítik meg, hogy a munkadarab súrlódását csökkentsék. Ez azonban a legtöbb esetben nem megfelelő anyaggal, szórással, pontatlanul történik. Az eredmény a gép bemeneti területének tartós szennyeződése. 
A LUBE PEN speciális csúsztató anyagával és szivacsos applikátorával lehetővé teszi a bemeneti ütköző pontos és közvetlen bevonását.


Letöltések, linkek

Adagoló kanna

Az LP 305/98 kézi tisztítószer felhordására alkalmas 2 literes kanna, rugós adagoló tányérral. A törlőrongy nedvesítését lehetővé tevő, egyedi kialakításának köszönhetően minimalizálja az anyagpazarlást a szórófejes flakonokhoz képest, egyúttal jelentősen csökkenti a keletkező oldószergőz mennyiségét.

Letöltések, linkek

Bezárás