GREENTEAM Iparfejlesztő és Kereskedelmi Kft. - Termékek
 

Jowat ragasztóanyagok

A Jowat SE termékeivel a faipari ragasztástechnika majd minden területén tudunk alternatívát nyújtani. Választékunkban megtalálhatók mind a PVAc ragasztók széles palettája, mind az élzárásban használatos olvadékragasztók, melyekkel magas és alacsony hőmérséklethez, gépi egyenes és íves, illetve kézi feldolgozáshoz is kínálunk megoldást.
Termékkörünk részét képezik az előbbiek mellett különféle kontaktragasztók, műgyanták, a ragasztáshoz szükséges oldószerek, segédanyagok, illetve a folyékony poliuretán ragasztók nagy választéka.
 

Riepe tisztítórendszerek

A Riepe GmbH több mint 30 éve szabadalmaztatta és gyártja németországi bázisán elektronikus vezérlésű felhordó berendezéseit, valamint a hozzá tartozó speciális tisztítófolyadékokat. A folyamatos fejlesztésnek és saját gyártásnak köszönhetően egyenletesen magas színvonalú termékek kerülnek ki gyártósoraikról. Ennek köszönhetően e speciális felhasználási körben mára világszerte piacvezető gyártóvá vált. Berendezései megtalálhatók valamennyi nagyobb gyártó élzáró gépein széria vagy opciós lehetőségként, illetve utólagos kiépítésként is megvásárolható cégünktől.
 
 

Pizzi enyvfelhordók

A Pizzi világszerte elismert, piacvezető gyártója az enyvfelhordó berendezéseknek és készülékeknek. Mint ragasztóforgalmazók, cégünk ezekkel a berendezésekkel is segíteni kívánja a ragasztóanyag felhasználóinkat. Termékeik mindegyike saját fejlesztés és gyártásuk olaszországi üzemükben, szigorú minőségellenőrzés mellett történik.
Kínálatunkban megtalálhatóak a gépi és kézi felhordóegységek, valamint az ehhez tartozó kiegészítők széles választéka. A termékekhez a gyártó részéről teljes körű alkatrészellátás biztosított. 
Bezárás