GREENTEAM Iparfejlesztő és Kereskedelmi Kft. - Felhordóegységek

LPZ/II felhordóegység

Az élmaró előtt egy vékony réteg LPZ/II leválasztószert hordunk fel a munkadarabok felső és alsó felületére (élterület) elektronikusan vezérelt szórórendszer segítségével. Ez megakadályozza, hogy a kikenődött ragasztó a munkadarabhoz tapadjon.
A leválasztószer egyenletes, vékony felhordása az élterületre (fúvókánkénti fogyasztás kb. 1 liter/5000 m) garantálja a tökéletes eredményt. Az elektronikusan vezérelt felhordó rendszer mindössze 3 bar nyomású sűrített levegő csatlakozást és 230/24V-os kimenetet igényel.


Letöltések, linkek

LP163/93 felhordóegység

Ez a rendszer az LP163/93 tisztítószer felhordására szolgál a lap felső és alsó felületére. A gép bemeneti oldalán felvitt leválasztószert és ragasztómaradványokat a tisztítószer és az ezt követő polírozás maradéktalanul eltávolítja.
További előnye, hogy a ragasztófugát és az élzáró anyagot párolgásával folyamatosan hűti, melynek köszönhetően a polírozás során keletkező hőfejlődés jelentősen redukálódik, így az élzáró anyag lágyulása és a ragasztómaradványok  polírkorongokhoz tapadása minimálisra csökkenthető.
Az eredmény egy teljesen tiszta ragasztási felület.


Letöltések, linkek

NFLY felhordóegység

Ennek az elektronikusan vezérelt egységnek a fúvókája az NFLY leválsztószert időzíthető módon a nyomógörgőre juttatja, így elkerülhető, hogy a ragasztó arra rátapadjon. A permetezés időtartama körülbelül 3 másodperc. 
Alkalmazásával jobb élzárási minőség és minimálisra csökkentett géptisztítási idő érhető el.


Letöltések, linkek

LP289/99 felhordóegység

Az antisztatikus hűtőfolyadék fúvóka tökéletes kiegészítője a gép leválasztó- és tisztítószer szórórendszerének. Felszerelhető az utolsó nyomógörgő után, vagy a keresztvágó illetve rádiuszmaró egységek elé.
Az LP289/99 antisztatikus hűtőfolyadékot közvetlenül a ragasztó- és élanyagra visszük fel. Ennek eredményeként a ragasztófuga felülete megkeményedik, csökken a szerszámokra való felkenődés, így az nem kerül át az élzáróra (PUR-nál elengedhetetlen). E mellett a élanyag sztatikus feltöltöttsége megszűnik, melynek következtében az elszívás jelentősen javul. A lemart műanyag forgács nem tapad az élanyaghoz, valamint a lap felső és alsó felületéhez, ami negatívan befolyásolja a továbbító görgők működését, és lehetetlenné teszi az élanyagok precíz eldolgozását.
Ez a rendszer tökéletesen kezeli a fenti problémákat.


Letöltések, linkek

Bezárás