Partnereink

Jowat
Az 1909-ben alapított Jowat SE meghatározó szereplője a ragasztástechnika világának. Világszerte mintegy 60 országba, a Föld minden részére exportálják a készítményeiket. Gyártóüzemeik Németországban, az USA-ban és Svájcban találhatók. A központi, detmoldi üzemet naponta több mint 160 tonna ragasztóanyag hagyja el. A gyárak mellett világszerte önálló képviseletek és kereskedelmi partnerek állnak a felhasználók rendelkezésére.
Termékeikkel a faipari ragasztástechnika majd minden területén tudnak alternatívát nyújtani. Választékukban megtalálható mind a PVAc ragasztók széles palettája, mind az élzárásban használatos olvadékragasztók, melyekkel magas és alacsony hőmérséklethez, gépi egyenes és íves, illetve kézi feldolgozáshoz is kínálnak megoldást. Termékkörük részét képezik az előbbiek mellett különféle kontaktragasztók, műgyanták, a ragasztáshoz szükséges oldószerek, segédanyagok, illetve a folyékony poliuretán ragasztók nagy választéka, legyen szó lassú vagy gyors ragasztási igényről.
Magyarországon a Jowat termékek az 1980-as évek óta vannak jelen a piacon, napjainkban a kiszolgálás magyarországi raktárbázisunkról, rövid szállítási határidővel történik.
 


Riepe
A Riepe GmbH & Co. KG több mint 25 éve fejlesztette ki és gyártja németországi bázisán elektronikus vezérlésű felhordó berendezéseit, valamint a hozzá tartozó speciális tisztítófolyadékokat a fafeldolgozó ipar számára. A folyamatos fejlesztésnek és saját gyártásnak köszönhetően egyenletesen magas színvonalú termékek kerülnek ki gyártósoraikról. Ennek köszönhetően e speciális felhasználási körben a Riepe GmbH mára világszerte piacvezető gyártóvá vált.
Berendezései megtalálhatók valamennyi nagyobb gyártó élzáró gépein széria vagy opciós lehetőségként. A RIEPE cég kizárólagos magyarországi képviseletét 2008 óta látjuk el.
 


Pizzi
A Pizzi világszerte elismert és piacvezető gyártója az enyvfelhordó berendezéseknek és készülékeknek. Mint ragasztóforgalmazók, cégünk ezekkel a berendezésekkel is segíteni kívánja a ragasztóanyag felhasználóinkat.
 
Bezárás